top of page

márc. 21., H

|

Nemzeti Színház - Kaszás Attila Terem

ÉN, SZISZIFUSZ - MALKO TEATRO

Vendég produkció a Malko Teatro meghívására. Az előadás huszonhét nemzetközi színházi fesztiválon vett részt és tizenhét díjat nyert Bulgáriában és külföldön.

Registration is closed
See other events
ÉN, SZISZIFUSZ - MALKO TEATRO
ÉN, SZISZIFUSZ - MALKO TEATRO

Időpont és helyszín

2022. márc. 21. 19:30

Nemzeti Színház - Kaszás Attila Terem, Budapest, Bajor Gizi park 1, 1095 Hungary

Az előadásról

Vendég produkció a Malko Teatro meghívására 

Bolgár nyelven, magyar felirattal.

időtartam: 60 perc egy felvonásban

korhatár: 14 év felett

Az előadás Bulgáriában és külföldön tizenhét díjat nyert - a legjobb előadás, rendezés, színészi játék, szcenográfia, zene, koreográfia és kísérleti formák kategóriákban, a kiemelkedő színművészeti teljesítményért járó díjat és a kritikusok díját is. Huszonhét nemzetközi színházi fesztiválon vett részt Németországban, Oroszországban, Hollandiában, Svédországban, Lengyelországban, Romániában, Franciaországban, Törökországban, Spanyolországban, Iránban, Horvátországban, Ukrajnában, Beloruszban és Bulgáriában. S turnéját jövőre Belgiumban, Oroszországban, Észtországban, Romániában, Németországban és más országokban folytatja.

Az előadás az Ember folyamatos önmagához való visszatérését követi nyomon. Már az ókori filozófusok felismerték az emberi viselkedés abszurditását. Bármilyen úton indul el, bármivé is próbál válni, bárhogy is próbál menekülni, az Ember örökösen visszatér önmagához. Az emberi élet egyazon cselekmény ismétlődése. Spirálszerű, egyforma, kiszámítható. S e végtelen cselekmény arra késztet, hogy elgondolkodjunk – nem az emberi élet értelméről, hanem értelmetlenségéről.

Official trailer

https://www.youtube.com/watch?v=giCTPNz-wAY

Közreműködik: Sztojan Dojcsev

Díszlet, jelmez: Marieta Golomehova

Koreográfia: Marija Dimitrova

Zene: Hriszto Namliev

Rendező:

Veszelka Kuncseva

Share This Event

bottom of page